Sabtu, 7 Julai 2012

Waspada Ubat GigiWaspada Ubat Gigi


Sejak dulu, pasta gigi erat sekali kaitannya dengan fluoride, salah satu zat kandungannya yang dibutuhkan bagi pertumbuhan dan kesehatan gigi. Fluoride yang banyak digunakan adalah jenis sodium monofluoro sulfat atau sodium fluoride, yang memiliki kadar 250-800 ppm. Di dalam fluoride terdapat fluor yang berfungsi sebagai deterjen yang membersihkan permukaan gigi dan memberi rasa segar pada mulut. Ada juga sodium bikarbonat dan baking soda yang berfungsi mengurangi keasaman plak dan mencegah pembusukan. Dan dalam flouride terkandung pula zat pemutih dan pemberi rasa/aroma. Dengan beberapa kandungan tersebut, fluoride melapisi struktur gigi dan melindunginya dari proses pembusukan. Unsur kimia dalam fluoride juga berfungsi mengeraskan email gigi.

Namun,
fluoride juga memiliki efek sampingan yang harus diwaspadai. Menurut sejumlah gelintaran susastera, fluoride dalam kadar berlebih justru dapat berakibat sebaliknya, yakni menyebabkan gigi keropos. Timbunan fluoride dalam tubuh yang terjadi karena sering tertelan saat menyikat gigi juga dapat memicu osteoporosis, kerusakan sistem saraf, melimpahnya air ludah, berkurangnya ketajaman indra perasa di sekitar mulut, mengganggu sistem pernapasan, bahkan memicu kanker. Karena itu, pemerintah mengimbau industri pasta gigi untuk menggunakan fluoride dalam kadar yang tidak lebih dari 500 ppm pada setiap tube produk mereka.
Kata Kunci artikel:
P/S : Paling bagus tumbuk je cengkih jadi serbuk dan jadikan ia sebagai ganti ubat gigi… Satu lagi; hancurkan arang dari tempurung kelapa dan buat sebagai ubat gigi lebih selamat dari Fluorida dan juga ubat gigi berperisa lagi berpewarna yang mengandungi banyak sekali bahan kimia berbahaya !!! 

khasiat-habbatus-sauda


Habbatus Sauda adalah sejenis tumbuhan dallm bentuk rumput kecil, mempunyai batang yang tingginya lebih kurang setengah hasta, mengeluarkan bunga yang berwarna biru yang terdapat di dalamnya biji Habbatussauda. Tumbuhan ini terdapat di negara Arab dan dikenali dengan pelbagai nama seperti Habbatussauda(Mesir , Syam), dalam Bahasa Inggeris dipanggil Nigella Sativa atau Black Cumin. Produk mempunyai khasiat yang amat tinggi.
Mengandungi lebih drp 67 kandungan bahan aktif di dalamnya. Bahan-bahan ini dapat membantu menyembuhkan beberapa penyakit yang sering dihadapi oleh manusia. Hsauda ini ialah satu supplement/ubat yg membetulkan perjalanan sistem tubuh seseorang individu itu. Ianya akan membersihkan darah dan menjadikan individu itu lebih bertenaga dan sihat

Tujuh ciri-ciri nilai pemakanan utama habbatus sauda:
1. Kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.
2. Sistem imunisasi- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.
3. Anti-histamine- Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine. Oleh kerana penghidap penyakit asma selalunya mengalami masalah alahan, habbatus sauda mungkin baik diambil secara berterusan oleh pesakit-pesakit ini.
4. Anti-tumor- Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. Oleh itu, ia baik untuk digunakan untuk membantu menghalang penyakit kanser.
5. Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.
6. Anti-radang (anti-inflammation)- Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).
7. Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.

KAJIAN PERUBATAN
Sejak tahun 1959, lebih dari 200 kajian dihasilkan oleh universiti di peringkat antarabangsa dan artikel yang dikeluarkan oleh berbagai journal perubatan telah menunjukkan penemuan yang baik bagi menyokong khasiat tradisional Habbatus Sauda yang telah direkodkan semenjak 2tahun lalu. Berikut ialah sebahagian dari kajian dan artikel perubatan tentang Habbatus Sauda:-
Ibnu Sina- Habbatus Sauda merangsang tenaga dan membantu memulihkan kepenatan dan semangat. (Buku Ibnu Sina "Canon of Medicines")

Ibnu Qayyim- Habbtus Sauda berupaya memulihkan penyakit seperti batuk, "bronchitis", masalah perut, kecacingan, masalah kulit seperti jerawat, sakit senggugut dan haid, menambah susu badan wanita, menambah pengaliran air liur dan sebagainya. (Buku Ibnu Qayyim "Medicine of the Prophet")
Dr Ahmad Elkadi pula membuat kajian dan mendapati Habbatus sauda mempertingkatkan daya tahan sakit (immune system). Antara bahan-bahan kandungan Habbatus sauda ialah Fixed Oil (saturated dan unsaturated), Minyak-minyak Asas (sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine, cymene), Alkaloids, Saponin dan Asid Amino.
Professor G. Rietmuller- Bahan ekstrak Habbatus Sauda menunjukkan kesan amat positif terhadap sistem immunisasi badan dan boleh digunakan sebagai "bio-regulator'. (Professor G. Rietmuller, Director of Institute of Immunology, University of Munich, Germany)
Dr. Ahmad El-Qadi (Islamabad, Pakistan) dan Dr. Usama Qandil (Florida, USA) mendapati pengambilan 1 gram Habbatus Sauda sebanyak dua kali sehari mempunyai kesan peningkatan yang mengagumkan terhadap fungsi immuniti badan. Penemuan ini dianggap penting untuk memungkinkan penggunaan Habbatus Sauda sebagai bahan peningkatan immuniti semula jadi badan untuk rawatan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit yang lain berkaitan kekurangan immuniti badan.
Kajian oleh Dr. Haq terhadap sukarelawan pesakit AIDS di Department of Biological and Medical Research Centre, Rilyadh menunjukkan bahawa Habbatus Sauda berupaya meningkatkan kadar diantara 'helper T-cells' dan 'suppresser T-cells' sebanyak 55%. Aktiviti 'natural killer cells' juga menunjukkan peningkatan purata sebanyak 30%.
Dr. Peter Schleicher, seorang pakar immunisasi (immunologist) di Munich mendapati Habbatus Sauda berjaya menyembuhkan seramai 420 daripada 600 orang sukarelawan pesakit allergik. Kebanyakan pesakit-pesakit ini mengidap allergik terhadap 'pollen' dan habuk, jerawat dan saraf kulit, pesakit lelah dan pesakit-pesakit yang pada amnya mempunyai daya tahan yang lemah terhadap jangkitan. (Nota: Dr. Peter Schleicher telah dipilih sebagai ahli paling muda di World Academy of Scientist)
Penyelidik Amerika menulis laporan pertama di dunia mengenai kesan 'anti-tumor' yang ditunjukkan oleh Habbatus Sauda. ("Study of the Effects of Nigella Sativa on Humans")
Professor Michael Meurer- Habbatus Sauda berupaya menghentikan 'inflammations' dan masalah saraf kulit (neurodermitis) (Professor Michael Meurer, Dermatology Clinic of Munich, Germany)
Saintis-saintis di Cancer and Immuno-Biological Laboratory of Germany mengesahkan Habbatus Sauda berupaya meransang 'bone marrow' dan sel-sel immuniti, meningkatkan penghasilan 'interferon' dan mempertahankan sel-sel biasa terhadap kesan kemusnahan sel oleh virus. Habbatus Sauda juga berupaya memusnahkan sel-sel tumor dan meningkatkan bilangan antibodi yang menghasilkan "B cells".
Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain ”Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)
Antara bahan-bahan kandungan Habbatus Sauda ialah Fixed Oil (saturated dan unsaturated), Minyak-minyak Asas (sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine, cymene), Alkaloids, Saponin dan Asid Amino.
Dalam kitab Al Tibb An-Nabawi (Pengobatan Cara Nabi) yang ditulis Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah, Habbatus Sauda’ dikenal juga sebagai Al Habbah Al Barokah. Dalam kitab tersebut disebutkan bahwa Habbatus Sauda’ dapat mengubati 50 macam penyakit tanpa efek. Suatu ulasan ilmu kedoktoran menampilkan bahawa kandungan Habbatus Sauda’ antara lain:
* Antiinflamasi, mengubati perih/radang tenggorokan.
* Antiarthritis, mengubati reumatik.
* Analgesik, mengubati sakit gigi dan sakit kepala (migrain).
* Aktivitas hormon, mengatur haid dan meningkatkan aliran susu.
* Antiseptik, mengubati bau mulut.
* Antivirus, mengubati demam dan flu.
* Dermatologi, mengubati jerawat dan eksim.
* Urinary tract, mengubati saluran kemih dan batu ginjal.
* Sistem kekebalan, meningkatkan daya tahan tubuh untuk menangkal penyakit.
* Gastrointestinal tract, mengubati mabuk, diare, kejang konstipasi, dan empedu.
* Sistem sirkulasi, meningkatkan kinerja jantung.
* Nematocidal, mengubati cacing pita.
* Respiratory tract, mengubati sesak nafas (asma).
Di bawah ini kami sertakan 7 ciri-ciri utama habbatus Sauda:
1.   Nilai pemakanan
Habbatus Sauda kaya dengan:
~ monosaccharide glukosa, xylosa dsb.
~ polysaccharide
~ fatty acid yang tidak tepu (unsaturated essential fatty acids, EFA). EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan
~ amino acid yang membentuk protein
~ karotene iaitu sumber vitamin A
~ kalsium, zat besi, dsb.

2.   Sistem imunisasi
Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus Sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.
3.    Anti-histamine
Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus Sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine. Oleh kerana penghidap penyakit asma selalunya mengalami masalah alahan, habbatus Sauda mungkin baik diambil secara berterusan oleh pesakit-pesakit ini.
4.   Anti-tumor
Kajian in vitro mendapati habbatus Sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. Oleh itu, ia baik untuk digunakan untuk membantu menghalang penyakit kanser.
5.   Anti-bakteria
Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus Sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus Sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.
6.   Anti-radang (anti-inflammation)
Habbatus Sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).
7.    Menggalakkan pengeluaran susu
Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus Sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.


Di Timur Tengah, minyak ini telah digunakan selama ribuan tahun sebagai ubat untuk segala macam penyakit alergi, radang, gangguan menstruasi, tekanan moral, dan depresi, tetapi terutama terhadap bronkhitis, asma, dan neurodermatitis serta pencernaan yang buruk, bahkan impotensi.

Kebaikan dan keunikan yang ada dalam Habbatus Sauda adalah:

1. Ianya kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.

2. Meningkatkan Sistem Imunisasi Manusia- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.

3. Anti-histamine - Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine. Oleh kerana penghidap penyakit asma selalunya mengalami masalah alahan, habbatus sauda mungkin baik diambil secara berterusan oleh pesakit-pesakit ini.

4. Anti-tumor - Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. Oleh itu, ia baik untuk digunakan untuk membantu menghalang penyakit kanser.

5. Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria. Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.

6. Anti-radang (anti-inflammation) - Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).

7. Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.


Mengapa Anda Perlu Dapatkan Habbatus Sauda?

1.Membantu dalam mengeluarkan Asid Urik dalam badan.
2.Mengelakkan dari terkena penyakit gout.
3.Membantu menyembuhkan selsema.
4.Meredakan dan merendahkan tekanan darah tinggi.
5.Mengurangkan alahan atau alergi kepada sesuatu jenis makanan atau minuman atau sebaliknya.
6.Melancarkan pengeluaran susu khususnya kepada kaum ibu.
7.Meningkatkan sistem imunisasi badan.
8.Membantu merawat penyakit kencing manis.
9.Merawat penyakit dan gejala cirit birit.
10.Melindungi tubuh badan daripada penyakit barah.
11.Meningkatkan tenaga dan kecergasan anda seharian.
12.Mengelakkan penyakit batu pundi hempedu.
13.Merawat penyakit lenguh-lenguh badan atau sakit-sakit sendi.
BLACK SEED OIL /HABBATUS SAUDA OIL

The Black seed is the common fennel flower plant (Nigella sativa) of the buttercup family. This herb grows to about 16-24 inches and has finely divided foliage with blue flowers. From this plant, comes a small black seed, which is also known as the blessed seed (habbat al-barak), and some call it the Arabian seed because of its habitat. The Black Seed has been used for over two thousand years. The Prophet Muhammad (peace be upon him) said on the authority of Abu Huraira: "Use this black seed regularly, because it has a cure for every disease except death.” (Reported by Bukhari.)
The protective and healing properties of the Black Seed are so remarkably comprehensive and varied that for thousands of years people have regarded it as a miracle cure. It works by assisting the body in its own natural healing processes. It is very effective with strengthening the immune system and works to promote optimum health and well being. Since the Black Seed targets the vital workings of the immune system it has power over a wide range of ailments as both a preventative and treatment mechanism.
Nigella sativa seeds are small, black grains with a rough surface and an oily white interior. They are roughly triangulate (three sided), and approximately 1-3 mm long. The seeds have no natural smell although when they are rubbed they give off an aroma reminiscent of oregano. They have a strong, spicy / peppery taste, are slightly bitter, with a crunchy texture.
Chemical Makeup (Short List): Alanine, arginine, ascorbic-acid, asparagine, campesterol, carvone, cymene, cystine, dehydroascorbic-acid, eicosadienoic-acid, glucose, glutamic-acid, glycine, iron, isoleucine, leucine, d-limonene, linoleic acid, linolenic-acid, lipase, lysine, methionine, myristic-acid, nigellin, nigellone, oleic-acid, palmitic-acid, phenylalanine, phytosterols, potassium, beta-sitosterol, alpha-spinasterol, stearic-acid, stigmasterol, tannin, threonine, thymohydroquinone, thymoquinone, tryptophan.
Nigella sativa contains over 100 valuable components. It is a significant source of protein, essential fatty acids, and many vitamins namely, A, B, B2, C and Niacin. Minerals include Calcium, Potassium, Iron, Zinc, Magnesium and Selenium.

THE USES OF BLACK SEED OIL

How to Use Black Seed Oil : A special oil is extracted from the seed which is used in the preparation of various medical formulas. It has been used to treat bronchitis and coughs. Also it has been used to help increase body tone, as a digestive tonic, to quell belching, stimulates excretion of urine, dissolves wind, quells colic pain and stomach-gas colic, expels worms, benefits some skin allergies, stimulates menstrual period, and increases the flow of breast milk. If you add a few drops to coffee or tea it can help calm the nervous system, help pertussis, dry cough, asthma, and bronchial respiratory complaints. If you take the Black Seed oil unmixed or undiluted it can produce gripe, and irritate the digestive system. The Black Seed acts as an expectorant by stimulating the body's energy and helping it to recover from fatigue and dispirtedness. (Medicine of the Prophet.)

EFFECTS : Black seed is a safe and effective herb that can be used by almost anyone. No irritations or side effects are caused when the right dose is correctly applied. Its benefits are obtained through consistent use, the effects are medium to long term. Black seed can be used in the treatment of diabetes mellitus or diabetes caused by an allergy, but it is recommended that the treatment be supervised because Black seed lowers blood sugar levels. Black seed should not be taken by pregnant women.

NUTRITIONAL COMPONENTS Black seed contains over 100 valuable nutrients. It is comprised of approximately 21% protein, 38% carbohydrates, and 35% plant fats and oils. The active ingredients of black seed are nigellone, thymoquinone, and fixed oils. Black seed also contains significant proportions of protein, carbohydrates and essential fatty acids. Other ingredients include linoleic acid, oleic acid, calcium, potassium, iron, zinc, magnesium, selenium, vitamin A, vitamin B, vitamin B2, niacin, and vitamin C. Scientific research

Analysis of the black seed concluded that it contains phosphates, iron and carbohydrate compounds together with antibiotics that are capable of killing germs. Chemical analysis of the grain also proved that it contains carotene which is converted in the liver into vitamin A, this useful vitamin is well known for its anti-cancer activity.

Further analysis proved that the grain contains potent sexual hormones, stimulants, digestive enzymes, antacids, sedatives and other useful compounds. Recently it was discovered that the black seed activates the body immunity system and increases resistance to disease and the continuous use of black seeds has a preventative action against disease.

Those who seek permanent health should take the black seed oil in their breakfast, lunch and supper. A teaspoon of black seed oil mixed with honey will be most effective. Black Seed has over 1400 years history of use. Many ancient books and text suggest the following traditional uses for Black Seed. But please note, that these should not be understood as cures or treatments for any disease or illness.

For Cough and Asthma 1. Apply Black seed oil to the chest and back. 2. Mix a teaspoon of Black seed oil in Boiling water and inhale the vapor twice a day. 3. Take half a teaspoon of Black seed Oil daily in the morning.

Cystic fibrosis
Massage the chest with black seed oil, and drink a mixture of one teaspoon black seed oil with a teaspoon pure honey, morning afternoon and evening.

Diabetes
Mix a cup of whole black seeds, a cup of Water Cress Seeds (Mustard seed can be used as an alternative), half a cup of pomegranate peel and half a cup of fumitory. Grind the mixture to powder. Take half a teaspoon of the mixture together with a teaspoon of black seed oil daily before breakfast for one month.

Diarrhea
Mix a teaspoon of black seed oil with a cup of yoghurt. Drink the mixture twice a day until symptoms disappear.

Dry Cough
A teaspoon of black seed oil should be mixed in coffee and taken twice a day. Rub the chest and back with black seed oil.

Eye disease & impaired vision
Rub the eyelids and the sides of the eye orbits half an hour before going to bed with black seed oil. A tablespoon of the oil should also be drunk with a cup of carrot juice. Results should be apparent in one month, insha Allaah.

Facial paralysis & tetanus
Inhaling the vapour of black seed oil and hot water can help against facial paralysis and tetanus, and eliminates their causes, insha Allaah.

Flu & nasal congestion
Placing three to four drops of black seed oil in each nostril relieves nasal congestion and head cold distress.

Gall stones & kidney stones
Prepare a formulation of 250g of ground black seed & 250g pure honey, stir thoroughly before use. Take two tablespoons of this formulation and mix thoroughly with half a cup of hot water. Finally add one teaspoon of black seed oil. This mixture is to be taken every morning before consuming any food.

Remember:
A teaspoon of black seed oil mixed in a glass of orange juice with breakfast makes you active all through the day. A teaspoon of black seed oil mixed in a hot drink after supper gives you a quiet sleep all through the night.

Diseases and their cure inshallah

Asthma, Bronchial & Respiratory problems
Mix a tablespoon of black seed oil in coffee. Take twice daily. Rub chest with black seed oil every night and inhale the vapour of black seed oil in hot water.

Backache & other kinds of rheumatism
Mildly heat a small amount of black seed oil and then stroke the rheumatic area intensely. A teaspoon of oil should also be drunk three times daily.

Beard growth
Massage the beard area with black seed oil ensuring that the oil penetrates to the roots, this stimulates the growth of the beard and prevents premature hair greying.

Breast feeding (increase the flow of breast milk)
Prepare a mixture of 250g black seeds & 250g pure honey, stir thoroughly before each dosage. Take two tablespoons of this formulation mixed with one teaspoon of black seed oil daily.

Common cold symptoms and nasal congestion
Firstly fry whole black seeds, then finely grind them into powder. Soak this in black seed oil and any vegetable oil. Place three to four drops in each nostril (N.B. this will cause excessive sneezing).

Sexual Impotency - Mix 200g of ground Black Seed with olive oil + 100g of ground olibanum + 50g of Black Seed Oil + 50g of water cress oil + 50g of olive oil + 200g of pure bee honey. Mix thoroughly and take a tablespoon after each meal. This will restore vitality even late after menopause.

For Hypertension Take half teaspoon of Black seed oil with any hot drink at any time. Take 2 lobes of garlic on empty stomach. Apply Black seed oil to your whole body and expose it to the sun every three days, continue the treatment for a month.

For Heart complaints & Constriction of Veins Take half teaspoon of black seed oil mixed with any hot drink daily in the mornings, this will liquefy the fats and widen the veins and arteries. Inflammation of the Nose and throat Put a few drops of oil in to a cup of boiling water and inhale the vapor. Take half a teaspoon of black seed oil with lemon juice daily.

For Headache and Ear ache Apply black seed oiil to the forehead, sides of face adjacent to the ears and behind the ears. Take half teaspoon of Black seed Oil and continue for about 3 days.

For Loss of Hair & premature Graying. Scrub the scalp thoroughly with lemon, leave it for 15 minutes, wash away with water and shampoo and dry well, thereafter apply Black seed oil to the whole scalp, continue for a few weeks.

For Eye infection, Pain and Weak sight. Apply Black seed oil around the eyes and on the eye lid before going to sleep. Take half a teaspoon Black seed oil mixed with carrot juice.
For weak sight continue treatment.

For Backache and Rheumatic pain Warm Black seed oil slightly and apply to the area thoroughly as you are massaging the bone, not the skin and drink half teaspoon Black seed oil for 15 days.

For Vomiting Take half teaspoon of fresh ginger juice mixed with equal amount of Black seed oil, twice a day.

For toothache Mix a half teaspoon of Black seed oil with warm water and gargle the mouth and apply oil on the affected tooth, it will alleviate pain quickly.

Mencegah Barah Pangkal Rahim


Mencegah Barah Pangkal Rahim (Kanser Servik)


BARAH pangkal rahim atau lebih dikenali sebagai kanser servik adalah barah ketiga paling tinggi menyerang wanita di negara ini. Antara faktor risiko penyakit barah pangkal rahim disebabkan kehadiran antibodi kepada human papillomavirus (HPV), kumpulan virus yang sama yang menyebabkan ketuat kelamin (genital wart).

Di Malaysia, masih ramai wanita yang kurang mengambil berat mengenai kanser pangkal rahim sedangkan ia perlu pencegahan awal iaitu pada usia meningkat remaja. Justeru, bagi terus menimbulkan kesedaran terhadap penyakit itu, Persatuan Barah Kebangsaan Malaysia (NCSM) dengan sokongan GlaxoSmithKline, menganjurkan Kempen Cegah Barah Rahim Dengan Bergaya Bersama Rakan Karib.

Ia adalah lanjutan kempen Power Over Cervical Cancer (POCC) yang dilancarkan pada Julai 2009, dengan matlamat mewujudkan kesedaran berkekalan mengenai pangkal rahim dan pada masa sama, menggalakkan wanita berbincang dengan pakar kesihatan serta mendapatkan perlindungan. Ketua Eksekutif dan Pengarah Perubatan Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia (NCSM), Dr Saunthari Somasundaram berkata, masih ramai wanita tidak mengetahui mengenai penyakit kanser pangkal rahim.

“Kanser pangkal rahim adalah penyakit ketiga tertinggi menyerang wanita Malaysia selepas kanser payudara dan kanser kolorektal. Jika dibiarkan, boleh menjejaskan kerjaya dan keluarga. “Di Asia Pasifik, penyakit ini membunuh wanita setiap empat minit. Malangnya, masih ramai yang tidak mendapat kesedaran dengan membuat pemeriksaan kesihatan awal mencegahnya,” katanya selepas merasmikan kempen itu, baru-baru ini.

Bekas pesakit, Genevieve Amarit Kaur Sambhi, 37, berkata dia tidak pernah menyangka akan mendapat penyakit kanser servik disebabkan tiada siapa dalam keluarganya menghidapi penyakit itu. “Saya mengamalkan gaya hidup sihat seperti tidak merokok, tidak minum arak dan berjoging setiap hari. Saya juga tidak pernah berasa sakit sehinggalah disahkan menghidap kanser itu pada April 2009. “Saat diberitahu mengenainya, saya hanya memikirkan mati. Saya juga seakan mahu putus asa untuk hidup dan tidak dapat bayangkan jika keluarga, anak dan kawan tiada di sisi menyokong,” katanya yang sudah pulih daripada penyakit itu. Tambah Genevieve, tiada simptom yang dapat mengesan seseorang itu mempunyai kanser pangkal rahim. Disebabkan itu, setiap wanita digalakkan menjalani pemeriksaan pap smear sebagai langkah pencegahan.

“Kepada wanita yang disahkan menghidap kanser pangkal rahim, dinasihatkan supaya terus kuat melawan penyakit itu dan tidak mudah putus asa. Dapatkan nasihat dan rawatan daripada doktor secara berterusan,” katanya.

P/S : Kalau suami anda merokok, risiko anda mendapat kanser pangkal/mulut rahim adalah lebih tinggi!

Natural Cancers Remedies Vs Drugs


Natural Cancers Remedies Vs Drugs

It is common knowledge among scientists and natural / holistic doctors that certain nutrients are taken out of our food so we get cancer? There are many different foods and herbs that have healing properties that have been used for hundreds of years before the money making drugs were discovered. Natural products can not be patented but synthetic drugs can be. To learn how and why big drug companies have manipulated the system so they can sell synthetic drugs that are inferior so they can make money, Read the Ultimate One Page Cancer Report free. Watch "The Ultimate Cancer Cover Up Video" and Download "The Miracle Mineral Book" Part 1 and all at no cost a the next link now


Don't let this crash your metabolism

Did you know that regardless of diet or exercise that blood pressure meds will make you fat?  I've been saying this for years and now even The Lame Stream Media is warning people about it!

"REUTERS: Blood pressure drugs known as beta-blockers could be helping to fuel the obesity epidemic, by dampening the body's ability to
burn calories and fat over the long term, researchers say in a
new report." Obesity and diminished lifespan are a hefty price to pay for lowering blood pressure!

Especially since there is a safe, all-natural remedy that wipes out high
blood pressure...RESTORES heart health...STRENGTHENS arteries...BUSTS unruly blood clots and even boosts oxygen intake and nutrient distribution! Before you take another prescription med for heart health, you need to learn about CardioFX!  know for certain it may save your life, and also increase the quality of it. Listen to what one fan had to say: "I have always suffered from strong pains in my legs and in my
chest...I ended up at the hospital. With electrocardiograph, the doctors couldn't find anything.  I started taking Cardio FX and right away I noticed the difference.  At night I was able to breath better, my "so called chest pain" was gone! same with the leg pains. Now I can work out, something I was never able to do before, my physical strength is a lot better and it feels great!" - CardioFX Fan

Don't let your heart be without CardioFX! Watch this video: http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=FXauB&m=Ixf90QTtjh81Zu&b=7gO.M9bR3A62Ev2I16V07Q

Best, The People's Chemist 3600 Cerrillos Dr. #714C-802
Sante Fe, New Mexico 87507
You might be wondering why the "war on cancer" that President
Nixon started many years ago has not produced any results. If you really want to know what the FDA, various government  agencies, and big pharmacy companies don't ever want you to know about cancer, click the next link to watch the video right now online at no cost! I wanted to give you the option to hear from real people who have won the battle against cancer! On the video "World Without Cancer" and the site below you will hear such testimonies. Click the next link below to watch "The Ultimate Cancer Cover Up Video"... Also get the "The Miracle Mineral Book" Part 1 and the "Ultimate One Page Cancer Report"  all at no cost at the next link now!
http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAX8&mc=BF&s=tZvZm&y=i&

Cinnamon and Milk Thistle

Many readers already know that I spent years perfecting the most
potent blend of cinnamon and milk thistle - a product I now call
Cinnergy.  This weekend I sold a record number of bottles,
and many of them went to repeat customers.  I also got a record
number of questions and I thought I'd address them publicly because
everyone should here the answer, whether you take cinnamon and
milk thistle, or not! Since its release, third party reviews have called Cinnergy,"The most potent detoxifying, anti-aging, fat-burning and health
promoting supplements we've ever tested."

Now, the reason it is so potent is because I use a whole herb "extraction"
process.  A fan recently emailed to say, "I'm interested in the Cinnergy
product that you wrote about. But I understand that the ingredients are "extracted." Is that done using a chemical process? And what is the benefit of extracting the ingredients?"

First of all, I want to applaud this fan for being concerned about the way this supplement is produced. Too many people blindly assume that all nutritional supplements are safe and effective. This is simply not true. In fact, some supplements aren't even natural!  (Read that sentence again, please.)

Many commercial "vitamin" products, for example, are produced
from synthetic ingredients (including petroleum extracts and coal
tar derivatives) and can be downright harmful!  As "The People's
Chemist," I would never use a chemical extraction process!  EVER!

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=FXauB&m=Jr3_uKJC1h81Zu&b=ur.pcRxJmMlRRJpeKKc8YQThe Extraction Process

"Extraction" is simply a way of making the ingredients in   Cinnergy more powerful and more potent. And in this case, it's done with purified water and oil so that I can pull out the entire spectrum of water soluble and fat soluble, healing compounds. If you want to know how it works, think of it like you're making coffee...

Let's say that you pour half a cup of coffee grounds into a
French press and then steep those grounds in hot water. But instead of drinking the coffee, let's say you pour it off to the side and discard the used grounds. Next, add a fresh batch of coffee grounds to the French press. Then heat the existing coffee again and pour it over the new beans.

Once this second batch has steeped, you pour the coffee to the side again and throw away the beans. Now, imagine repeating this process three more times. At the end of the process you would still have just one batch of
coffee - but it would be FIVE TIMES more potent than the first batch you brewed. Next, imagine that you take the pot of coffee and slowly evaporate the water. This would leave only the solids behind. These solids could then be powdered and put into capsules. In this example, just one small capsule might have the same amount of caffeine (and antioxidant power) that would normally be found in five cups of coffee!...Now think how that translates into providing a pill loaded with the medicinal compounds from cinnamon and milk thistle!

Water/oil extraction is a perfectly natural and time-tested process that can greatly enhance the potency of an ingredient. And that's exactly what I do with Cinnergy.

The cinnamon is extracted five times, while the milk thistle goes through the process four times. The end result is a highly potent detoxifying, anti-aging, fat burning and health promoting natural supplement...My wife likes to call it her "sexy body insurance" because by controlling blood sugar and insulin levels, it SLOWS the aging process! Not only does it cause you to age slower, but it also makes you feel younger too thanks to an increase in energy throughout the day! Cinnergy Is The Guardian of Fitness and Health. I'm Not Making This Up!

I've written about the vast benefits of cinnamon and milk thistle for the last 5 years. And over that time, I've watched companies adulterate their products with toxic substances like chromium picolinate, processed soy oils, titanium dioxides and sodium lauryl sulfates.

Worse, I've even tested other products that claim to be potent water or alcohol extracts and found they didn't carry ANY of the medicinal compounds intended by Mother Nature. Once altered in the lab, my results showed conclusively that the quality of products dwindled. Yet, science continues to discover the vast benefits of using "medicinally active" cinnamon and milk thistle. Therefore, I set out to offer a safe and effective product like Cinnergy so that consumers could avoid the marketing shenanigans of the supplement industry, while also using it as the guardian of their health, fitness, and longevity.  PLUS, ANYONE CAN AFFORD IT.

Important Message on Price and Potency

Would you believe that people send me emails bitching about my price for Cinnergy without doing the math?  I'm going to set the record straight...If you were to buy the weak cinnamon and milk thistle products sold in retail stores, you would be paying double or triple!  (I'm yelling that.)

Cinnergy is so potent that it remains in your body for days!

Therefore, if you are not Type II diabetic, you should only be taking one capsule every three to four days!  That's it!  If you are diabetic and trying to get control of your blood sugar without meds, then you can follow the instructions on the label. Once you combine that with an eating plan that ignites Hormone Intelligence Therapy (HIT) as outlined in my book,
Over-The-Counter Natural Cures, you can lower your dose.

What this means is that Cinnergy is not only the most potent form
of cinnamon and milk thistle, but also THE WORLDS MOST
INEXPENSIVE.  A bottle can last as long as seven months, costing
you as little as $4 dollars each month!  Bam!

Supply does not last.  Order Cinnergy now and get a FREE eBook
that teaches you about the Glycemic Index and how best to use it:

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=FXauB&m=Jr3_uKJC1h81Zu&b=ur.pcRxJmMlRRJpeKKc8YQ

72 Bottles of this Cinnamon and Milk Thistle Product Left
If you've been paying attention, then you know that out-of-control blood sugar is currently the biggest threat to longevity! My latest product Cinnergy is poised to curb the threat and do a lot more!  That's why it's so popular!  I currently have 72 bottles left.  I'll be working hard to get more ins stock in the future.  But if you want to stay on top of your health, order Cinnery here:

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=FXauB&m=JA2MuijQDh81Zu&b=jjVKZ7tC5Ed6D.BcfYcoug

Cinnergy replaces ALL prescription drugs that are being used to lower blood sugar!  Commonly used medications like Actos (pioglitazone), Glucophage (metformin) or Avandia (rosiglitazone) might lower blood sugar levels by 15 percent to 20 percent, but this doesn't translate into better
health because it's simply the result of poisoning the liver. Quite the opposite, a drop in blood sugar due to medication results in early death!

In a press release issued by the Department of Health and Human
Services, the U.S. government alerted the public about the hypoglycemic risk: "Intensively targeting blood sugar [with hypoglycemic drugs] to
near-normal levels in adults with Type II diabetes at especially high risk for heart attack and stroke does not significantly reduce the risk of major cardiovascular events, such as fatal or nonfatal heart attacks or stroke, but increases risk of death, compared to standard treatment."

If you want to beat bad blood sugar, get aggressive with CINNERGY.

Type II diabetics only need 1-2 capsules daily and all others only need 1-2 capsules WEEKLY! It's that potent.

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=FXauB&m=JA2MuijQDh81Zu&b=jjVKZ7tC5Ed6D.BcfYcoug

Cause of depression
Nobody should be taking antidepressant meds, period.  They don't work.  It's been proven. But, that's not to say that depression is not a real and present danger. Depression robs you of motivation and the drive you need to live your best life. There is a cure! It was recently published that, "when healthy participants were deprived of sleep, they had greater brain activity after viewing upsetting images than their well-rested counterparts, which is
similar to the reaction that depressed patients have, noted one of the study authors." Dr. Matthew Edlund summed up these findings saying that, "If you don't sleep, you don't have time to replenish [brain cells], the brain stops functioning well, and one of the many factors that could lead to
is depression." Numerous other studies done over the last 20 years only substantiate this recent finding.  You need DEEP RESTFUL SLEEP every night if you want to be happy.  Does that mean you need prescription
sleep pills?  Of course not.  You don't need to be knocked-out cold.  You need to induce deep REM SLEEP!

That's why I designed SerotoninFX, an incredibly effective, all-natural sleep aid.  It works extremely  well, even on the toughest cases of sleep deprivation!  Here is what one client recently experienced. "My dad has never been a good sleeper his whole life! He can fall asleep but could never stay asleep. I made him take SerotoninFX while staying the weekend with me and he didn't wake up once! He was thrilled! You are definitely doing something right! Keep it up and a HUGE thank you for everything you have done for my family!" SerotoninFX combines an ultra-potent blend of valerian root and all-natural L-tryptophan.

Learn more about its potency and what else it helps at:
http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=FXauB&m=Ie1JKr9.Xh81Zu&b=2GoDCyjDRn3dHwD54TMTXQ

Have you ever wondered why the "war on cancer" that President Nixon started many years ago has not produced any results. If you really want to know what the FDA, various government agencies, and big pharmacy companies don't ever want you to know about cancer, click the next link to watch the video right now online at no cost!

http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAXx&mc=BR&s=tZvZm&y=L&

How much vitamin B17 should I take?

If you are preventing cancer, 7 to 10 seeds per day or one 100mg tablet according to the book "World Without Cancer" by G. Edward Griffin is enough.According to the book "World Without Cancer" if you are trying to get rid of cancer, the injectable vitamin B17 and the raw apricot seeds are the best but, the injectable vitamin B17 needs to go into the vein. If you can not do the injectable, then the 500mg tablets and the seeds are the next best thing.  As with anything you start out with low doses and increase slowly. If you get nauseated back off a little and let your body get use to the level you are at for a few days and then try to increase again.  You can work your way up to as many as 20 500mg per  day if possible. The idea is to get as much in your system as you can without making yourself nauseated. Then go on a maintenance does. Other things you can do to help. Take high levels 10,000mg to 20,000mg of vitamin C each day Start out at low doses and increase slowly to prevent detoxing to fast.

Drink Alkaline water.
http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAXZ&mc=BF&s=tZvZm&y=9&

De-chlorinate your bath and shower water.

Breathe clean indoor air...
http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAXe&mc=BF&s=tZvZm&y=F&

Use chemical free personal care products
http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAXH&mc=BF&s=tZvZm&y=l&

Eat organic food and drink raw cow or goat milk. Click the next link to sign up and watch the free video called "World Without Cancer" by G. Edward Griffin also known as "The Ultimate Cancer Cure Video" video at the bottom of this web site http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAXK&mc=BF&s=tZvZm&y=V&

Vitamin b17, Apricot Seeds, MMS (Miracle Mineral Solution) click link. http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAXm&mc=BF&s=tZvZm&y=0&

"World Without Cancer" see...
http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=FAX2&mc=BF&s=tZvZm&y=J&

http://ecuadoremail.net/click.html?x=a62b&lc=HSWb&mc=BF&s=tZvZm&y=8&

Because the government and big business do not want one person to help another I must give the following disclaimer. I am not a doctor or licensed in any way. The information I give is only my opinion and you are responsible for yourself and for anything  you do, eat, or take.  It is your responsibility
to do your own research.


"What pill should I take, Shane?"
 I hear that one a lot.  And it's a good question because if  you aren't taking the right pill, then you are either wasting money or worse, risking your health. You should only take pills based on two things:
1.  Your desired goals
2.  Measurable results that are in line with those goals
Keeping those two requirements in mind, everyone's "pill protocol"
could look very different.  However, there are some basic goals
that everyone should have:
1. Healthy heart
2. Healthy blood to prevent blood clots and stroke
3. Increased oxygen uptake
4. Controlled blood pressure
These four goals are mandatory for living young and whether or not you are an elite athlete, soccer mom or die-hard couch potato, all four of these things mare proven to increase lifespan. Plus, if you take the right pills to achieve those goals, you can MONITOR with MEASURABLE RESULTS! That's how I designed CARDIOFX, the ultimate in cardiovascular protection.  It helps users achieve ALL FOUR OF THOSE GOALS and the proof is in the measurable results it offers:

1. Controlled blood pressure
2. Lower resting heart rate
3. Clot-free blood
4. healthy heart as confirmed by EKG
5. Increased athletic performance

Want to bullet-proof your heart?  http://www.getcardiofx.com

Here is what one user experienced: "I have always suffered from strong pains in my legs and in my chest, that I ended up at the hospital. With electrocardiograph, the doctors couldn't find anything.  I started taking Cardio FX and right away I noticed the difference.  At night I was able to breath better, my "so called chest pain" was gone! same with the leg pains.  Now I can work out, something I was never able to do before, my physical strengh is a lot better and it feels great!"
Want to bullet-proof your heart?  http://www.getcardiofx.com